0314048947 office@toparhiv.ro

Transport in deplina siguranta

Oferim servicii de transport a arhivei, cu personal specializat si verificat si cu vehicule create special pentru transportul in siguranta a datelor importante. Soferii sunt testati, instruiti si verificati pentru a asigura o atenta manuire a datelor confidentiale.

Transportam arhiva in cutii speciale si pastram evidenta tuturor documentelor si cutiilor.  Puteti solicita oricand rapoarte interne pentru fiecare faza a serviciilor de depozitare si gestionare a arhivei fizice.

Asiguram trimiterea inapoi a documentelor in arhiva dumneavoastra, avand posibilitatea de a specifica numele angajatiilor autorizati sa primeasca documentele. Primirea arhivei se face numai cu aprobare si semnatura.

Servicii de Relocare profesionala de arhiva

Firma autorizata de catre Arhivele Nationale Romane in prestarea serviciilor arhivistice, furnizeaza serviciul de relocare profesionala de arhiva cu presonal specializat in domeniu.

Serviciile contin pregatirea arhivei pentru relocare (cutii, impachetare, codare, evidenta cutiei), manipularea – mutarea arhivei, organizarea arhivei in noul spatiu si receptia acesteia (predarea-primirea).

Pretul serviciilor de relocare arhiva este de 15 euro/metru liniar fara tva.

(Calculat pentru doar pentru Bucuresti si pentru minim 50 ml de arhiva).

Powered by themekiller.com